Gästbok

21 svar på ”Gästbok

 1. Stort grattis till ert mod ock lycka till. Kanske kan jag bidra som gäst ett ar!!
  Hälsningar fran Schweiz, Ragny

 2. Så roligt att hemsidan är på gång!!! Jätte roligt. Hoppas allt är bra. Vi hade ju tänk komma upp innan det blev för kallt. Men blir att vi väntar nu. Ha det!!

  • Det tar sin tid med hemsidan, mycket som skall bli rätt. Ni är välkomna till våren, då kan ni inviga duschrummet som vi har börjat renovera och njuta under det nya taket på uteplatsen.
   Ha de bra.

 3. Ja, roligt att det händer saker i Ormanäs, har sett för j*vligt ut.
  Har hyrt stugor när mina barn var små och även varit där när jag var liten. Ormanäs tillhörde Malmö lokaltrafik en gång i tiden och min pappa körde buss i Malmö.
  Så man har upplevt när det fanns utedass det gällde och springa snabbt är man var nödig:)
  Midsommarfester har varit underbara området är bra för man kan låta barnen springa omkring.
  Kommer och besöker någon gång i mars månad, planerar en släktträff till sommaren.

  • Trevligt att folk som varit här hör av sig, kanske kan vi få reda på lite mer om området. Här finns massor att göra och vi har bara varit här sedan april när vi tog över det, så det lär ta ett tag innan vi har det som vi vill. Du är hjärtligt välkommen att besöka oss när du vill. Ha ett gott slut och ett Gott Nytt År/Mats o Bitte

 4. Hej!
  Familjen blev jätte glad o hitta att ni har tagit hand om stugbyn. Har tillbringat mycket av vår tid sommar o påsk sedan 1951-1989. Vi kommer gärna o bor hos er 🙂 Vi följer uppbyggnaden av er hemsida med spänning!
  // Kerstin Hammarstedt & Bertil Thylander.

  • Hej Kerstin & Bertil.
   Jättekul att ni har varit här under så många år, för tillfället har vi 8 stugor klara för uthyrning men mycket jobb återstår med hela stugbyn. Vi tar en bit i taget och hoppas att gamla som nya gäster skall besöka oss, det driver oss vidare med jobbet och alla intäkter kommer att investeras i stugbyn. Ni är välkomna att besöka oss när ni vill, vi hoppas också att ni kanske har lite ”historia” med er i bagaget som vi kan lägga in på hemsidan.

   Ha de bra/Mats o Bitte

 5. Har varit i Ormanäs flera sommer under min tid som busschaufför på Malmö Lokaltrafik, även suttit i styrelsen för semesterhemmet. Boet i ”Björkebo”, ”Ekebo”, ”Skogsbo”, ”Annexet”, ”Norrlandstugan” mm t.o.m. övernattat i ”Lillstugan”. Många fina minder från Ormanäs. Lycka till.
  Bjarne 16170

  • Hej Bjarne.
   Hoppas att du besöker oss någon gång, hade varit kul o sitta ner o snacka om stugbyn. Du sitter säkert inne med en massa information som kan vara värdefull. Vi försöker få igång den gamla stugbyn och vi märker att där finns ett intresse så här kan nog bli livat o glatt i framtiden med både nya o gamla hyresgäster.
   Ha de bra och hör gärna av dig eller skriv på hemsidan så publicerar vi all information om stugbyn.

   Mvh/Mats o Bitte

 6. Fantastiskt fin insats ni påbörjat! Har massor med trevliga minnen och foton från Ormanäs. Min far Sture var busschaufför vid Malmö spårvägar och vi vistades nästan alla somrar i Ormanäs i princip från 1947 tom 1974. Min familj återkommer med bokning till våren 2013.

  • Kul med lite feedback, då känns jobbet man lägger ner lite lättare.
   Jättekul om ni besöker oss så kan kanske stugbyn leva upp igen vilket är vår förhoppning.
   Hjärtligt välkomna med er bokning.
   /Mats o Bitte

 7. Stort tack till er Mats och Bitte. Trevligt och roligt att lära känna er under vår vecka i stugan Lyckan. Lugnt och harmoniskt ställe i skogen. Passar oss hårt arbetande som bara vill komma ifrån storstaden. Det ska bli skönt att återvända en helg innan hösten kommer. Ni har gjort ett bra jobb i Ormanäs stugby. Duscharna och toaletterna är hur Fräscha som helst. Vi återkommer.

  • Tack till er också Jonas o Sussi. Trevligt att lära känna er också och ni är hjärtligt välkomna tillbaka när ni har lust.
   /Mats & Bitte

 8. Bitte o Mats, Tack för de 11 dagarna vi fick spendera vår semester hos er. Liksom förra året hade vi det helt underbart o barnen njöt verkligen 🙂 Vi ser redan framemot nästa år.
  Vi kan varmt rekommendera denna underbara pärla.
  Vi hörs o ses nästa år Bitte o Mats, längtar! Ha det bra tills dess.

  Kramar
  Therese o Daniel

 9. Tack Mats o Bitte för de 11 fantastiska dagarna vi fick spendera hos er i juli månad. Vi fick verkligen njuta på vår semester o våra barn trivdes som fisken i vattnet. Vi längtar redan tillbaka. Vi hoppas komma tillbaka nästa år.
  Ha det bra tills dess.

  Kramar
  Therese o Daniel

  • Hej Therese o Daniel
   Tack själv, härligt att höra att ni och era barn trivs och har det bra när ni är här.
   Alltid lika roligt när gäster återvänder, det ser vi som ett gott betyg och att vi är på väg på rätt håll med stugbyn.
   Hoppas hemresan gick smidigt och utan problem och att vi ses igen snart.
   Ni är hjärtligt välkomna tillbaka när ni känner för det.

   Kramar
   Bitte o Mats

 10. Ett stort tack till Mats o Bitte för en jätte trevlig midsommarafton. Det är alltid lika underbart att komma till er o få koppla av i en härlig miljö Mvh Åke o Annelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *