Aktuellt

2023
Stugbyn är under restaurering med just nu 4 bokningsbara stugor. Arbetet med restaureringen fortgår löpande och fler stugor kommer att bli klara efterhand. Vårt mål är att låta stugorna bevara sitt orginalskick så långt det är möjligt.
2016
Vi blickar fram mot en ny säsong med en härlig vår och en skön sommar.
Boka en röd liten stuga med vita knutar, ta en härlig skogspromenad i områdena kring stugbyn, slå er sedan ner utanför stugan och bara njut av stillheten.
Eller varför inte fixa en fest och samla nära o kära i vår festlokal med stor uteplats under tak, eller bara koppla av lite i goda vänners sällskap.
Gå in och kika under fliken ”Galleri” så hittar ni lite bilder där.
Vi har även plats för husvagnar och tält i begränsat antal för både långliggare och tillfälliga övernattningar.
Koppla av i en skön o härlig miljö med naturen in på husknuten, lite lugn och ro med närhet till alla sevärdheter runtom i Skåne, tänk på att Höör är Skånes mittpunkt.
 
 
Vi har noterat att våra stugor som tillåter husdjur är populära, det verkar vara svårt att hitta ett semesterboende när man har katt eller hund, därför har vi beslutat att tillåta detta i alla våra stugor. Vi förstår att detta innebär problem när allergiker vill hyra stuga hos oss, men vi kan ändå inte garantera att stugorna är allergifria eftersom vi inte vet stugornas historia och vad som funnits i dom tidigare.
Med vänlig hälsning era stugvärdar Åsa och Stefan.
Vi ser helst att ni som betalar på plats gör det med kort, vi använder oss av iZettle och accepterar dom flesta kort.

Hittar ni inte vad ni söker på hemsidan, eller vill ha mer information om stugbyn går det bra att nå oss per telefon eller mail, se mer under fliken ”Kontakt”